sigla960.jpg

 

Comunicat de presă

 

     Asociaţia Culturală Artgothica Sibiu nu are nici o legătură şi nici o afinitate cu trupa de dans Artgotica, implicată într-un scandal public extrem de vizibil în ultimele zile.

     Consecventă scopurilor sale de a promova manifestările culturale de înaltă calitate, Asociaţia Culturală Artgothica Sibiu se delimitează categoric de orice formă de manifestare de prost gust, fie ea şi cu pretenţii culturale.

     Asociaţia Culturală Artgothica Sibiu, entitate cu personalitate juridică şi funcţionînd conform Legilor în vigoare, respinge orice asociere cu trupa de dans autointitulată Artgotica şi considerăm că orice posibilă confuzie între cele două entităţi poate proveni doar dintr-un deficit de informare.

     Asociaţia Culturală Artgothica Sibiu este şi va fi dedicată culturii de calitate. Festivalul Internaţional de Poezie Artgothica, Premiile Naţionale Pentru Poezie „Mircea Ivănescu”, Serile Artgothice şi o serie întreagă de alte demersuri culturale fiind deja mărcile notorii asociate imaginii noastre.

     Regretăm fie şi posibilitatea confuziei care constituie subiectul acestui Comunicat de Presă şi garantăm atît publicului sibian, prezent cu generozitate la manifestările noastre, cît şi partenerilor noştri, publici şi privaţi, că vom rămâne şi în continuare consecvenţi scopurilor noastre legitime şi utile spaţiului public sibian şi naţional.

Colegiul Director al Asociaţiei Culturale Artgothica Sibiu

Preşedinte : Călin Sămărghiţan

 1. 19/03/2013 la 15:04

  Nu reusesc sa va trimit plicul cu participarea la concurs. Nu aveti un numar de telefon? La adresa specificata se pare ca nu locuieste nimeni.
  Florin Giurca

 2. 01/03/2013 la 06:56

  Mai bine 96 decât 69. Cultura salvează România.
  Succes.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: